Outdoor Office®
meetings &
overnachtingen
Zoeken

Vergaderen
midden in de Oisterwijkse
Bossen & Vennen

OUTDOOR OFFICE® - ZAKELIJKE MEETINGS & OVERNACHTINGEN
Zoek je een bijzondere vergaderruimte met overnachtingsmogelijkheid op een unieke locatie? Outdoor Office® is er voor bedrijven die de perfecte omgeving zoeken om op geheel eigentijdse wijze werk en ontspanning te combineren. 
Outdoor Office® is gevestigd in de bossen van Oisterwijk (N.Br.) aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina. De frisse lucht van de natuur, het geluid van kwetterende vogels en de rustgevende vibe is hier meer dan voelbaar.
Hier kun je brainstormen, communiceren, inspireren, presenteren of vergaderen om tot nieuwe plannen en ideeën te komen. Maak je bijeenkomst nog waardevoller door met je hele team te overnachten in één van onze 21 knusse Cottages of hippe Diamond Suites! 
De Outdoor Office® met fantastische indoor plantenwand heeft een natuurlijk karakter en is voor maximaal 15 personen te boeken. Daarnaast leent de locatie zich ook uitstekend voor teambuilding-workshops, als vertrekpunt voor rondleidingen door natuurgebied de Kampina en als uitvalsbasis voor teamuitjes. 
Reboot, get fresh and get inspired!

 

Locatie

Outdoor Office® is te vinden op park KampinaStaete, een kleinschalig park met luxe en hippe Tiny Houses. Een bijzondere ambiance voor een zakelijke bijeenkomst waar je dus ook kunt blijven overnachten! We hebben een Luxe Diamond Suite, een Hippe Cottage of een ruime Lodge beschikbaar.

Goede bereikbaarheid
Je vindt deze inspirerende Outdoor Office® vergaderlocatie op park KampinaStaete in Oisterwijk, gelegen tussen Tilburg en Den Bosch, Noord-Brabant. KampinaStaete is goed bereikbaar met zowel auto als trein. Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig en er zijn meerdere oplaadstations voor electrische auto’s beschikbaar.  

Bijeenkomst op maat
Wil je graag dat wij jouw bezoek aan ons onvergetelijk maken? Inspiratie of hulp nodig met het samenstellen van een tof dag-of avondprogramma?  Wij weten hoe maar we denken ook graag met je mee! Vraag hier meer informatie op.

Aanvragen

Wil je gebruik maken van onze ‘Outdoor Office’ ruimte? Wil je graag dat wij jouw bezoek aan ons onvergetelijk maken? Inspiratie of hulp nodig met het samenstellen van een tof dag-of avondprogramma? Natuurlijk denken we graag met je mee!

Vul het formulier in, we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen!

Outdoor Office aanvraag