In je luie stoel
in het
zonnetje
Omring je door groen
Onze
lieve Kippies
Zoeken

Beleven
in natuurlijk Oisterwijk

He, wat leuk, je hebt de mooiste plek van Brabant gevonden waar je helemaal tot rust kan komen! Weg van de online bereikbaarheid en terug naar...gewoon even niets. Geniet van elkaars gezelschap en van de heerlijke natuur. KampinaStaete ligt midden in de prachtige bossen van Oisterwijk, omringd door mooie vennen en aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina, en daar zijn we trots op! Hier slaap je onder de bomen tussen de varens en word je wakker van het gekwetter van de vogels of het geritsel van de eekhoorns. Terug naar de natuur maar wel comfortabel natuurlijk!

Lees lekker een boek in het zonnetje of ga erop uit! Vanuit KampinaStaete vind je fantastische fietsroutes, kun je als je wilt heerlijk verdwalen in het bos of ga je eten in één van de vele goede restaurants die Oisterwijk rijk is. Je komt altijd een leuk plekje tegen om een koffietje of een borrel te pakken. Pluk de dag, we gunnen het je van harte!

Ons park is heerlijk ruim dus volledig covid-19 proof!

Oisterwijk barst van de goede afhaal- en bezorgrestaurants die op KampinaStaete komen bezorgen. Ondanks dat de restaurants overdag gesloten zijn, kun je dus toch heerlijk eten in de Cottages en Lodges. Sommige koks komen zelfs voor je de tafel dekken en de meest mooie gerechten voor je neerzetten. En over de afwas hoef je je ook geen zorgen te maken, die nemen ze weer mee! En alles volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Ook tijdens je wandeling in het bos haal je een heerlijke koffie met wat lekkers to-go in een van de boscafeetjes die Oisterwijk rijk is. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, we wijzen je graag de weg!