Warme gesprekken
bij het vuur
Restaurant
in de cottage
Ruimte
en rust
Zoeken

Beleven
in natuurlijk Oisterwijk

He, wat leuk, je bent er! Je hebt de mooiste plek van Brabant gevonden om even weer helemaal tot rust te komen. Weg van de online bereikbaarheid en terug naar...even niets. Gewoon genieten van elkaars gezelschap en van de heerlijke natuur. KampinaStaete ligt midden in de prachtige bossen van Oisterwijk, omringd door mooie vennen en aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina, daar zijn we trots op! Hier kun je slapen onder de bomen tussen de varens en wakker worden van het gekwetter van de vogels of het geritsel van de eekhoorns. Terug naar de natuur maar dat mag van ons wel comfortabel natuurlijk. Lees lekker een boek in het zonnetje of ga erop uit! Vanuit hier vind je fantastische fietsroutes, kun je heerlijk verdwalen in het bos of ga je eten in een van de vele restaurants die Oisterwijk rijk is. Je komt altijd wel weer een leuk plekje tegen om een koffietje of een borrel te pakken. Carpe Diem, we gunnen het je van harte!

Ons park is heerlijk ruim dus volledig covid19 proof!

Oisterwijk barst van de goede afhaal- en bezorgrestaurants die op KampinaStaete komen bezorgen. Ondanks dat de restaurants gesloten zijn, kun je heerlijk eten in de Cottages en Lodges. Sommige koks komen zelfs voor je de tafel dekken en de meest mooie gerechten voor je neerzetten. En over de afwas hoef je je ook geen zorgen te maken, die nemen ze weer mee! En natuurlijk gaat alles volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Ook tijdens je wandeling in het bos haal je een heerlijke koffie met wat lekkers to-go in een van de boscafeetjes die Oisterwijk rijk is. 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

 

Plan nu je kerstvakantie!
Plan nu je kerstvakantie!

Plan nu je kerstvakantie bij KampinaStaete! Verblijf midden in de bossen van Oisterwijk en geniet van een heerlijk najaar! Er is veel te doen in de omgeving van ons park, voor jong en oud, geniet bijvoorbeeld van een frisse wandeling over het nabijgelegen natuurgebied de Kampina.