Retraite weekend
met Coach!
Even er tussen uit!
Omring je door groen
Morgenstond heeft goud.....
Zoeken

Beleven
in natuurlijk Oisterwijk

 

He, wat leuk, je hebt de mooiste plek van Brabant gevonden waar je helemaal tot rust kan komen! Weg van de online bereikbaarheid en terug naar...gewoon even niets. Wist je dat verblijven in een natuurlijke omgeving stress vermindert, de concentratie verbetert en de creativiteit en denkprocessen stimuleert? Geniet van elkaars gezelschap of kom juist lekker alleen en pak je me-time!

KampinaStaete ligt midden in de prachtige bossen van Oisterwijk, omringd door mooie vennen en aan de rand van het uitgestrekte natuurgebied de Kampina, en daar zijn we trots op! Hier slaap je onder de bomen tussen de varens en word je wakker van het gekwetter van de vogels of het geritsel van de eekhoorns. Terug naar de natuur maar wel comfortabel natuurlijk!

Lees lekker een boek in het zonnetje, dompel jezelf onder in de hottub, neem deel aan de yogales of ga erop uit! Vanuit KampinaStaete vind je fantastische fietsroutes, kun je als je wilt heerlijk verdwalen in het bos of ga je eten in één van de vele goede restaurants die Oisterwijk rijk is. Je komt altijd een leuk plekje tegen om een koffietje of een borrel te pakken. Pluk de dag, we gunnen het je van harte!

Maak je verblijf extra bijzonder en verwen jezelf met een van onze activiteiten. 

Wat dacht je van een 'bosbad' met de boswachter. Hij leert je om al je zintuigen te gebruiken om het bos maar zeker ook jezelf beter te leren kennen. Even een versnelling lager. Heel verrassend!

Of een heerlijk yoga wandeling. Je hebt geen ervaring nodig. Trek iets makkelijks aan en ga lekker mee!

Wil je je eigen mooie bloementuin maken? Kom het leren tijdens de zaai-en plukdagen bij Lott. En ga natuurlijk naar huis met een eigen veldboeket.  

Activiteiten kalender
Activiteiten kalender

Maak je verblijf meer bijzonder en boek een mooie activiteit. Bosbaden met boswachter Frans Kapteijns, een ontspannende Yogawandeling of neem deel aan een verfrissend ijsbad! Alles is heerlijk in de ochtend! Hou ons in de gaten voor nieuwe data. Lees meer op instagram..