Diamond
Suites
Hottub
Zoeken

Diamond Suite met Hottub
2 volwassenen

The Diamond Suite met Hottub

Deze trendy tiny houses zijn nieuw op KampinaStaete en gelijk erg populair. En de hottub maakt de vakantie helemaal compleet. Houtgestookt dus je mag ook nog eens zelf een vuurtje stoken. 

De Diamond heeft lekker veel lichtinval en als je wil, kijk je zo vanuit je bed de natuur in. Wakker worden met zicht op springende eekhoorns op zoek naar noten, onze kippetjes die rondscharrelen en als je geluk hebt een ree die komt drinken aan het ven, wie wil dat nu niet?! De Diamond Suite heeft een gezellig eettafeltje en twee lekkere fauteuils om op neer te ploffen. Natuurlijk wassen we niet af in de vakantie dus de keuken is voorzien van een vaatwasser. Verder kan natuurlijk een koelkast, inductiekookplaat, dolce gusto en een waterkoker niet ontbreken. De echte keukenprinsen en prinsessen kunnen hier een heerlijke maaltijd koken.

De Diamond Suite is ook voorzien van airco zodat je de hete zomeravonden doorkomt, maar dat kan natuurlijk ook op je eigen heerlijke vlonder met loungestoelen. Eén ding is zeker, op KampinaStaete ga je genieten! 

Hottub
Slaapkamer