mystieke
schoonheid
Zoeken

veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen verzameld. Als je vraag er niet tussen staat kun je ons natuurlijk altijd mailen!

Boekingen

Zijn honden toegestaan op KampinaStaete?

Helaas mag de trouwe viervoeter, hoe lief of klein hij ook is niet mee bij ons overnachten. 

Kan ik een ontbijtje krijgen in de ochtend?

Jezeker! We hebben een heerlijke ontbijtbox gevuld met broodjes, allerlei soorten hartig en zoet beleg, gekookt eitje, yoghurt met vers fruit en granola, verse jus, koffie en thee. Eet je liever Vega of Vegan of heb je andere dieetwensen? Geen probleem! De box wordt 's ochtends voor je deur neergezet en kost € 16,50 per persoon. 

Kan ik fietsen huren?

Jazeker, We hebben zowel e-bikes als gewone fietsen. Je kunt dit aangeven bij de boeking en wij zorgen dat de fietsen bij aankomst voor je klaar staan. 

Kan ik met de auto bij de Tiny House komen?

Om zoveel mogelijk rust te hebben is ons hele park autovrij. Op het parkeerterrein staan bolderkarren voor de bagage. 

Kan ik ook koffie zetten in de Tiny Houses?

Wij hebben een Dolce Gusto in jouw Tiny House staan waar je cappuccino, warme chocomel en een heerlijke espresso mee kan maken. 

Moet ik handdoeken meenemen?

Nee, hoor, geen natte handdoeken mee naar huis. We hebben een fijne set handdoeken voor je klaar liggen. En als je tijdens je verblijf schone wil, kan dat ook!

Is er een tv in de Tiny House?

We hebben bewust gekozen om geen tv's in de huisjes te plaatsen. We zien graag dat er weer goede gesprekken gevoerd worden of juist slap geouwehoer. 

Is er wifi in de Tiny House?

Ja, we hebben zeker wifi, in elke huisje perfect bereik. Of nog relaxter, neem een digital detox en ga offline..

Wat als ik wil annuleren?

Wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar je kunt natuurlijk annuleren.

Wil je annuleren dan kan dat kosteloos tot 48 uur voor aankomst. Heb je de omboekgarantie bij ons afgenomen dan kun je omboeken tot de ochtend van aankomst. 

 

Kan ik koken in de cottage?

Nee, je kunt niet koken in de cottage. Wel is er een koelkast, een dolce gusto en een waterkoker en natuurlijk een gootsteen om een afwasje te doen. Oisterwijk heeft heel veel restaurants en afhaal-en bezorgmogelijkheden. 

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Op ons parkeerterrein hebben we 6 laadpalen  staan zodat je nooit met een lege batterij komt te staan.

Mag ik barbecueën op het terrein?

Het is niet toegestaan om op het terrein te barbecueën. Wel kun je van verschillende restaurants eten laten bezorgen. Of gewoon lekker uit eten gaan natuurlijk!