Tussen de bomen
Lekker samen
met je lief
Prachtige
cottages
Zoeken

Kampina staete
het park

Wil je écht ontsnappen aan de dagelijkse hectiek, en vanuit een tiny Cottage, Lodge of trendy Diamond Suite genieten van de mooiste natuur van Brabant, dan zit je perfect op het kleinschalige en informele park KampinaStaete. Alle accommodaties zijn stijlvol ingericht en gaan volledig op in de omgeving: het hele park is aangeplant in stijl van de omliggende bossen. Word wakker van het geluid van tjilpende vogels, kwakende kikkers en geniet in de ochtendzon van de ontbijt-verrassing voor de deur. Trek je wandelschoenen aan en je loopt direct de Oisterwijkse bossen of natuurgebied de Kampina in. Zoals een enthousiaste gast het verwoordde: “Wat een heerlijk verblijf hebben we hier gehad… Even helemaal niets moeten, heerlijk uitslapen en het geluid van de vroege vogels. Daarna lekker verdwalen in de omliggende natuur. Precies waar we aan toe waren!

Diamond Suite
Diamond Suite

Onze nieuwe aanwinsten! De Diamond. Lekker comfortabel en hip. Hier slaap je op heerlijke boxspring bedden en kun je koken in de ruime keuken. En natuurlijk is er een afwasmachine!

Cottage
Cottage

Heerlijk romantisch weekendje weg? Of lekker actief eropuit in de gezonde boslucht? Boek nu deze knusse cottage!

Lodges
Lodges

Voor wie net even een maatje groter wil en lekker wil koken, hebben we nieuwe ruime lodges. Heerlijk in de natuur en toch met alle luxe van thuis!

Voor ieder wat wils

Een actief weekend kilometers maken op de fiets in de prachtige omgeving van Oisterwijk? Of juist een romantisch weekend met twee en vooral genieten van elkaars gezelschap? Of de kinderen lekker laten ravotten in de natuur? Of juist een combinatie van dit alles? Het kan hier allemaal! De omgeving heeft zoveel te bieden dat je waarschijnlijk tijd te kort komt.