Tussen de bomen
Lekker samen
met je lief
Prachtige
cottages
Zoeken

Kampina staete
het park

KampinaStaete is een hagelnieuw park in het prachtige pittoreske Oisterwijk. Het hele park is grondig op de schop gegaan. Nu is het klaar om ervan te genieten. De echte levensgenieter vindt er zijn plekje. Dat is wat wij noemen 'Beleven in natuurlijk Oisterwijk'. Alles is met grote zorgvuldigheid ontwikkeld om je zo veel mogelijk te laten genieten. Op het park staan 12 huisjes. Geschikt voor 2 tot 4 personen. Kijk en lees verder en laat je verleiden tot een heerlijke vakantie in de Kampina. 

cottage
cottage

Heerlijk romantisch weekendje weg? Of lekker actief eropuit in de gezonde boslucht? Boek nu deze knusse cottage!

Lodges
Lodges

Voor wie net even een maatje groter wil en lekker wil koken, hebben we nieuwe ruime lodges. Heerlijk in de natuur en toch met alle luxe van thuis!

Voor ieder wat wils

Een actief weekend kilometers maken op de fiets in de prachtige omgeving van Oisterwijk? Of juist een romantisch weekend met twee en vooral genieten van elkaars gezelschap? Of de kinderen lekker laten ravotten in de natuur? Of juist een combinatie van dit alles? Het kan hier allemaal! De omgeving heeft zoveel te bieden dat je waarschijnlijk tijd te kort komt.